Kender i det? I er på spejdertur med børnene - og børnene spørger "HVAD SKAL VI SPISE?"
Ofte svarer lederen: Spejdergryde/ spaghetti med kødsovs/ Kylling i karry - eller anden form for sammenkogt ret. De er sikre vindere hver gang, fordi vi kan sætte alle børnene i gang med at snitte, hugge brænde osv. - og børnene kan lide det.
Og ofte, så ender vi måske også at opbygge de samme pagodebål eller pyramidebål - for dem kender vi. Vi ved det virker - selvom det bruger en hel masse brænde.
Har du mod på at høre om andre båltyper og andre tilberedningsteknikker, så kom med på vores inspirationsaften "Mad i det fri", hvor vi vil vise flere tilberedningsteknikker og flere båltyper.
Tid: 7. april kl. 16:30 - 21:30
Sted: Radulf-spejdernes hytte
Åsvej 24
2680 Solrød Strand
Tilmeldingsfrist: 2. april
I vil gå mætte fra aftenen - og forhåbentligt med ny inspiration og nye idéer