Kender i det? I er på spejdertur med børnene - og børnene spørger "HVAD SKAL VI SPISE?"
Ofte svarer lederen: Spejdergryde/ spaghetti med kødsovs/ Kylling i karry - eller anden form for sammenkogt ret.
De er sikre vindere hver gang, fordi vi kan sætte alle børnene i gang med at snitte, hugge brænde osv.
- og børnene kan lide det.
Har du mod på at høre om forskellige tilberedningsteknikker, så kom med på vores inspirationsaften "Mad i det fri", hvor vi vil vise flere tilberedningsteknikker.
Tid: 31. maj kl. 17:00 - 21:30
Sted: Skovtrops spejderhytte
Halvej 11
4632 Bjæverskov
Tilmeldingsfrist: 24. maj
I vil gå mætte fra aftenen - og forhåbentligt med ny inspiration og nye idéer
Vi glæder os til at se masser af skønne ledere fra hele Konglejre Division
På forhåbentligt gensyn
Karsten Sørensen og Helene Robdrup
På forhåbentligt gensyn
Karsten Sørensen og Helene Robdrup